Нещата се случват..

Когато през миналата година във фирмата постъпи на работа Димитър Даскалов много малко хора знаеха за него. Сега, благодарение на активната си дейност няма нито един работник, които да не си е изградил мнение за него – едни се страхуват, други мразят, трети изпитват почитание…винаги съм твърдял, че не е нужно да се обичаме, важното е да има колегиалност и разбиране. До този момент аз лично се разбирам добре с Даскалов, макар че остава мой недостатък че не мога да съм достатъчно комуникативен (или поне на мен така ми се струва).
Иначе, откакто започна активна дейност Даскалов, фирмата може да се похвалим с поправката и боядисването на старият ни мотокар:

и закупуването на чисто нов (рецикле) друг:

Две нови машини за чистота (основно залага на чистотата..)-една подопочистваща и една прахосмукачка.
Освен това, наскоро поставихме два нови проточни бойлера за работниците и ред други полезни неща.
Все още на мога да проумея как да работя 3 работи едновременно и да свършвам всичко бързо и качественно. Вярно е, че ръководството проявява забележителна щтедтост като дава пари за материали, но на мен и колегите ни трябва време да ги обработим..
От три години работя за “Химически продукти” и съм започнал защото търсех работа покрай която да си карам образованието. Доста работа научих покрай тази работа и от колегите и от възникналите технически проблеми и съответно решения. С нетърпение очаквам, обаче да се завърша, за да се чувствам свободен да напусна и да търся по-добра работа. Иска ми се да работя в сферата на възобновяемите източници или в строежа на нови енергиини обекти. Преди да си отида ще направя няколко прости неща: ще се оставя на течението, т.е. няма да проявавам инициатива, а ще работя тясно в моите задължения, ще търся нова работа (очевидно в Ямбол май я няма..), Ще си усъвършенствам английския и руския и ще помисля малко за здравето си.

Add This! Blinkbits Blinklist Blogmarks BlogMemes BlueDot BlogLines co.mments Connotea del.icio.us de.lirio.us Digg Diigo DZone Facebook FeedMeLinks Folkd.com Fleck Furl Google Google Reader icio.de IndianPad Leonaut LinkaGoGo Linkarena Linkter Magnolia Mister Wong MyShare Ask.com MyStuff Ask.com Yahoo! MyWeb Netscape Netvouz Newsgator Newsvine Oneview.de RawSugar reddit Rojo Segnalo Shadows Simpy SlashDot Smarking Sphere Spurl Startaid StumbleUpon TailRank Technorati ThisNext yigg.de Webnews.de ReadMe.ru Dobavi.com Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com Plugin by Dichev.com

2 коментара

  1. maxpayne

    цитат:”едни се страхуват, други мразят, трети изпитват почитание…”
    ако може да посочиш кои са тия които изпитват почитание,ще ти кажа браво.плешивата маймуна само средното

  2. беззъб крокодил

    Лол…Много плешиви и брадати станаха в тази фирма, че незнам накъде ще я докараме..Тряя си биим шута нанякъде и да ги оставим да се оправят сами, като си наемат 20-30 мангала..Абе почитат го бе, почитат го шефовете, затова кавзам-единственото отърване е да напуснем!

Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.